maandag 16 maart 2015

De uil en de Minion

Mijn neefje en nichtje vierden dit weekend samen hun verjaardag. Binnenkort gaan ze verhuizen, dus moet het hele huis leeggeruimd worden. Wat geef je op zo'n moment dan voor de verjaardag?
Een zorgenvriendje en een beursje natuurlijk!


In beide cadeautjes hadden we geld gestopt, zodat ze iets kunnen kopen op het moment dat er wel weer ruimte is!

De uil heb ik gehaakt met (natuurlijk) stone washed van Scheepjes. Ik heb zelf wat gepriegeld en geen patroon gebruikt. Al met al is het goed gelukt vind ik! De sluiting heb ik bij www.echtstudio.nl gekocht. Hij lag al lang in de la op me te wachten, maar dit was een goede besteding!

De minion is gebaseerd op de zorgenvriendjes die ik de laatste tijd vaak op Pinterest voorbij zag komen. Kinderen kunnen hun zorgen op briefjes schrijven en deze in de mond van het monster stoppen. Op die manier hoeven ze niet meer aan hun zorgen te denken, want het monster zorgt ervoor. Mijn neefje vond het vooral grappig dat hij 'Banananana' kon zeggen. En dat is natuurlijk ook heel leuk!!!


Ik vrees dat ik die Minion nog vaker moet gaan maken, hij viel bij veel mensen in de smaak :)
O ja, ik weet wel dat de kont van een uil er niet zo uit ziet, maar ik vind konijnenstaartjes nu eenmaal zo schattig (en zacht), vandaar een uil met het achterwerk van een konijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat je berichtje achter!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...