zaterdag 28 november 2015

Tijd voor nieuwe kleren!

Het is een cliché, maar wat gaat het hard zeg! Dat kleine ventje is ineens niet meer zo klein en groeit in een razend tempo uit al die leuke kleertjes van hem. De lading kleertjes die ik tijdens mijn zwangerschap maakte is allemaal te klein geworden. Tijd voor nieuwe kleren dus!


Een t-shirtje dit keer. Het patroon tekende ik over van een bestaand shirtje en de sluiting maakte ik er zelf aan. De patronen van Ottobre en Knippie vind ik soms zo 'vierkant', terwijl ons Ventje vooral een lang bovenlijf heeft en niet zo breed.


Ik merkte wel dat het weer een tijdje terug was dat ik naaide. De sluiting aan de voorkant knipte ik namelijk veel te kort af (1 seconde na het knippen wist ik het al), dus laat ik de binnenkant maar niet zien... De mouwen zitten er niet helemaal goed aan en ik heb denk ik de sluiting te kort gemaakt, dus ik hoop dat z'n hoofd erdoor past! Zo niet, dan heb ik een goede reden om in de herkansing te gaan, want ik vind het er wel erg leuk uit zien!De stoffen komen van het stoffenspektakel. Het katoentje is van Poppy. Misschien volgt er nog wel een bloesje van dit stofje...
...Als die kleine vent het aankan dat hij even geen aandacht krijgt ;)

2 opmerkingen:

  1. Leuk tshirtje. Hier passen de knippie patroontjes ook volledig niet. Hij lijkt veel te smal.
    Een bestaande tshirt overnemen is geen slecht idee!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat je berichtje achter!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...