maandag 8 juni 2015

Bezigheidstherapie

Om het wachten wat aangenamer te maken, kruip ik maar weer achter de machines. (Morgen is de uitgerekende datum!)

Een collega van mijn moeder heeft een tijdje terug al een baby gekregen. Daar kon ik mooi nog een kraamcadeautje voor maken.
Een slabber met een konijn dit keer. De achterkant van de slabber is een vaatdoek en de achterkant van het konijn is een fleecedeken. De voorkant hadden jullie al herkend, die is van soft cactus.Patroon: eigen (ik zal hem binnenkort op de patroonpagina zetten)

Toen dit klaar was, was de baby nog steeds niet geboren ;-) Tijd voor nog een projectje dus!
Ik overweeg een eigen wielerploeg op te zetten. De wielrennertjes moeten alleen nog even leren fietsen, maar ach, dat is een kleinigheidje toch?
Ik had het shirtje al voor de baby gemaakt, maar een paar maten groter was natuurlijk ook mogelijk. De grootste fan van mijn man mag hem hebben, dus als Joep zich even meldt ;-)Patroon: Basispatroon uit Knippie

De afwerking aan de onderkant ging trouwens niet zo soepel. Ik had nét te weinig genoeg stof en kreeg het niet helemaal recht aan de onderkant. Hij moet er dus maar flink in bewegen, zodat dat niet opvalt!

2 opmerkingen:

  1. Mooie dingen, alweer!! En dat wachten, dat ken ik maar al te goed. Hier kwam dochterlief 10dagen na de uitgerekende datum! Geniet nog even van de rust en alvast heel veel succes en een pracht van een baby toegewenst!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat je berichtje achter!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...