donderdag 3 september 2015

Over een prachtig ventje

Er was eens... lang geleden een zwangere vrouw die alle tijd van de wereld had. Die vrouw bestaat niet meer, want ze is inmiddels bevallen van een prachtige zoon. De zoon slokt al haar tijd op en dat is prima want ze genieten er samen met volle teugen van!


Het herstel na de bevalling heeft even geduurd en ik heb eigenlijk nog maar een keer weer achter de machine kunnen kruipen. Inspiratie genoeg en noodzaak genoeg, maar als dat lieve ventje naar me lacht kan de hele wereld wachten en gaan we lekker lachen samen.

Inmiddels ben ik wel weer zo ongeveer hersteld. Het ventje groeit goed en is over het algemeen erg vrolijk. Hij is al uit alle kleertjes gegroeid die ik voor die tijd maakte, maar het was wel superleuk dat hij de eerste paar weken eigenlijk alleen maar zelfgemaakte kleertjes aan had. Ook de billendoekjes gebruik ik erg veel, alleen hebben ze nu de functie van spuugdoekjes. Geen idee voor die tijd dat je er daar zoveel van nodig zou hebben!


Het rompertje heb ik gekocht en de figuurtjes van het geboortekaartje heb ik uitgeknipt en erop gemaakt. Een zelfgemaakt bijpassend vestje (geen idee meer welk patroon ik gebruikte) en mutsje maakte het geheel helemaal af. Hopelijk krijg ik binnenkort weer wat meer tijd om achter de machine te kruipen. Het is tijd voor nieuwe kleertjes!

3 opmerkingen:

 1. Wat een superschattig ventje! Het naaien komt wel terug. Puur logisch dat dit lieverdje even meer aandacht krijgt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat met jullie prachtige zoontje! Laat de nieuwe naaisels maar komen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiat met jullie prachtige zoon!
  Hopelijk binnenkort weer meer naaitijd en zo niet dan niet! Er zijn voor jullie kereltje is het allerbelangrijkste.
  Veel geluk samen.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat je berichtje achter!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...