woensdag 7 oktober 2015

Raglantruitje

Laat ik beginnen met het goede nieuws. Ik heb weer achter de machine gezeten en het tweede truitje ligt al geknipt klaar, dus dat kan niet lang meer duren!
Ik maakte een raglantrui voor het Ventje. Het wordt kouder, dus een paar mooie truien mogen niet ontbreken! Eigenlijk vind ik hoodies heel gaaf, maar aangezien het Ventje zijn leven voorlopig vooral liggend op z'n rug doorbrengt en hij soms veel spuugt, lijkt me dat niet zo praktisch. De hoodies komen nog wel als hij iets ouder is!


Het is heerlijk zachte sweaterstof. Ik heb een patroon uit Knippie gebruikt en zelf wat aangepast. De patronen uit Knippie vind ik toch altijd wat 'vierkant'. De volgende keer maak ik hem iets langer en wat minder breed. Hoe ik dat ga doen weet ik nog niet, maar dat vind ik dan wel weer uit.
De stof heb ik bij ons op de markt gekocht.Het heeft even geduurd voordat ik weer wat postte op mijn blog. Ik was in dubio of ik het Ventje wel herkenbaar op internet wilde hebben. Uiteindelijk ben ik tot de conclusie gekomen dat hij daar zelf over mag beslissen over een aantal jaren en tot die tijd komt hij dus niet meer echt herkenbaar op mijn blog. Wel jammer, want natuurlijk ben ik een trotse moeder en wil ik iedereen dat lieve kind van mij laten zien. Toch vind ik dit eerlijker voor hem.Het spijkerbroekje maakte ik een tijdje terug al. Hier kun je daar iets over lezen. Dit projectje is tijdens mijn zwangerschap mislukt. Ik ga binnenkort voor de herkansing, het ligt al geknipt klaar!

3 opmerkingen:

  1. Heel herkenbaar!
    Ik plaats in principe ook weinig tot geen foto's met het gezicht herkenbaar!
    Fijn dat je al weer wat tijd vind om achter het naaimachine te kruipen!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat je berichtje achter!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...