woensdag 4 mei 2016

CompensatiegedragDat ontzettend lieve stofje van Finch Fabric ligt me al tijden aan te kijken vanuit mijn stoffenbak (die overigens uitpuilt...), maar eigenlijk is het shirtje te lief voor mijn smaak. De blauwe mouwen maken het nog ietsjes stoerder, maar af en toe zal het gewoon een te schattig ventje worden.Stof: Finch Fabric
Patroon: Kiind (zonder benen)

Dat lieve gedoe moest gecompenseerd worden met een stoerder shirtje. We zijn hier thuis gek van wielrennen (manlief op de fiets zelf, ik vanaf de bank kijkend naar de tv). Ons Ventje wordt al redelijk bestookt met dit virus, dus maakte ik dit fietsenshirtje. Zoals je ziet is de hals nog niet helemaal hoe het zou moeten, maaaaaar ik leer. Het is alweer een stukje beter dan bij het vliegershirtje.

 

Patroon: Ottobre (als je wilt weten welke, zoek ik het voor je op)
Stof: Fietsen, maar geen idee meer waar ik het vandaan heb!

Misschien ga ik de onderkant nog afwerken en ik vermoed dat er nog een applicatie in het geel op komt, maar de tijd was op. Het Ventje werd wakker dus moest er gespeeld worden!

1 opmerking:

  1. Mooi hoor! Ik vermoed dat je bij de boord teveel stof neemt, je neemt de omtrek van de hals deelt dit getal door 100. Dan x 80+2cm naadwaarde. Naai aan elkaar.
    Je markeert de boord daarna op 4 stukken en de hals ook. Naai de boord uitgerekt langs de hals en laat de 4 punten overeenkomen.
    Succes enne oefening baart kunst, die van mij waren ook niet gelijk goed!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat je berichtje achter!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...