zondag 19 juni 2016

Het jaar dat voorbij vloog

Nooit gedacht dat cliché's ook voor mij zouden gelden, maar ik moet er toch echt aan geloven. Het Ventje is geen Ventje meer, maar een Vent. Gisteren is het alweer een jaar geleden dat hij (na enig aandringen) uit mijn buik gerold kwam. Het is onvoorstelbaar hoeveel zo'n wezentje in een jaar erbij leert!Hij begint al echt te babbelen tegen ons en wijst dingen aan en benoemt ze op zijn manier ('ag' voor vlag, 'bal' voor alles wat rond is, een 'aap' is een schaap 'amp' voor lamp). Staan of lopen vindt hij nog niet nodig, dus we wachten geduldig tot hij dat gaat ontdekken.

Intussen heb ik ook niet stil gezeten, ook al heb ik lang niet geschreven. Ik naai veel de laatste tijd, maar vind gewoon de tijd niet om het op de blog te zetten (want als ik 's avonds eenmaal met mijn benen op de bank lig...). De naailes helpt daar enorm bij! Ik hoop deze week mijn konijnenblouse af te krijgen, en dan wordt het denk ik tijd voor een broekje (of ik ga daar eerst oefenen met boordjes).


Dit patroon gebruikte ik al eens eerder, voor het fietstruitje. Dit keer een fantastisch stofje, gekocht bij Pieke Wieke. Wat een ontzettend goede service krijg je daar zeg! Ik kan iedereen die webshop aanraden!
Weer lukte het boordje niet goed. Ik heb haar goede advies (bedankt!!!) opgevolgd en het ging wel iets beter, maar nu is gewoon de hele bovenkant te wijd. Ik ben gewoon te bang dat het hoofd er niet door past. Ik ga de schoudernaden aan de voorkant dus nog iets innemen, zodat het wat mooier aansluit.


De opdruk heb ik natuurlijk uitgesneden met mijn Curio. Ik heb een foto gemaakt van een stukje stof, en dat in het programma bewerkt en uitgesneden. Die accenten maken het echt af he!


Ik ga mijn best doen sneller weer wat de schrijven! Tot snel!


3 opmerkingen:

Laat je berichtje achter!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...