donderdag 8 mei 2014

To do-lijstje afvinken

Mijn to-dolijstje heb ik al aardig afgewerkt. De keuken schiet op, al duurt dat langer dan ik dacht. Intussen ben ik ook nog aan andere projectjes toegekomen, terwijl m'n man de keuken installeert.

Morgen ga ik op kraamvisite en ik vind het niet leuk meer om een cadeautje te kopen. Dat betekent wel dat ik mezelf met een lading werk opzadel. In mijn vorige post kon je zien dat ik al een paar blokken maakte. Ik wilde daar graag nog een paar slabbers bij geven.


Ik vind deze stofjes nog steeds erg mooi. Ze zijn van Poppy en ik kan ze nergens meer vinden. Mocht je een adresje weten voor deze mooie en zachte stofjes, dan hoor ik het graag!
De slabbers heb ik gemaakt met drie lagen. Bovenop katoen en daarna een vaatdoekje om al het kwijl op te nemen. De onderste laag heb ik gemaakt van 'taslan'-stof. Dit is waterafstotend en zou er dus voor moeten zorgen dat de kleertjes droog blijven. De naam heb ik uitgeknipt van flexfolie.


Dan ook nog even een kijkje in mn nieuwe keuken:


Dan kreeg ik ook nog een opdracht deze week. Het nichtje van een collega vond haar telefoonhoesje erg leuk. Ze is binnenkort jarig, en wat is nou een leuker cadeautje dan... Juist, ook zo'n leuk hoesje! Mijn eerste opdracht waarbij ik de ontvanger niet persoonlijk ken. Dat maakt het lastiger, omdat ik iets moet maken wat het nichtje mooi vindt, en niet wat ikzelf mooi vind. De roze stippels moesten het worden in combinatie met kant, want dat was 'lekker emo'.


Ik hoop dat ze dit hoesje net zo leuk vindt! En dat de telefoon past...Omdat ik nog een restje over had, krijgt ze er ook een sleutelhanger bij, maar dat weet de opdrachtgeefster nog niet (nu wel).
Op de achtergrond zie je de in wording zijnde keuken. Binnenkort zal ik hem in zijn geheel laten zien (ik kan niet wachten!)!

Dan was er ook nog leuke post gisteren. Ik heb namelijk een paar heerlijke stofjes gekocht van Soft Cactus. Ik weet nog niet wat het precies wordt, maar dat komt vast goed!!


2 opmerkingen:

  1. Wauw! Jaloers op je keuken. Wij staan nog lang niet zo ver! Mooi cadeautje!
    Stofje is misschien nog te vinden in kapellen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. prachtige stoffen
    ze zal vast wel heel blij zijn met haar hoesje. veel geluk met de keuken werken

    BeantwoordenVerwijderen

Laat je berichtje achter!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...