zondag 8 februari 2015

Ieniemienie shirtje

Wat is dat babyspul toch klein allemaal he. Ik moet daar echt wel even aan wennen dat er mensjes zijn die hier in passen (of voor wie dit nog te groot is).

Net zoals bij de onesie, gebruikte ik het patroon van 'kiind', maar dan zonder de beentjes. Het shirtje heb ik iets kleiner gemaakt dan de onesie en ik maakte het met korte mouwen.

De stof is overigens een (nieuw) shirt van mezelf (van Hema). Ik had het in de opruiming gekocht, maar geen rekening gehouden met mijn groeiende buik. Nou, dan maar een shirt maken voor de inhoud van mijn groeiende buik. :)


(Ik zie op de foto ineens dat ik er nog even bij moet met de naaimachine. Het rode biaisband zit niet helemaal in de naad. Dat ga ik nog even oplossen!)

Het is de eerste keer dat ik een tweelingnaald heb gebruikt. Ideaal!!!3 opmerkingen:

 1. Ik was vorige week het oude babyspul aan het sorteren, en vond het zelfs moeilijk te geloven dat die van mij er ooit in pasten ;). Wat een super leuk shirtje heb je gemaakt!
  --vergeef me mijn bemoeienis; ik hoop dat het elastische bias is die je gebruikt hebt, anders zal je kindje er wellicht niet in passen met zijn/haar hoofdje--

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. S nds dit projectje wist ik van het bestaan ervan. Dus dit is inderdaad het eerste projectje met elastisch biaisband! Het werkt in ieder geval een stuk makkelijker dan het gewone biaisband :)
   Bemoeienis is juist leuk trouwens! Ik probeer vaak maar wat, dus alle tips zijn welkom! :)

   Verwijderen

Laat je berichtje achter!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...