woensdag 20 april 2016

Tijd om te vliegeren!

Het is toch heerlijk! Het is mooi weer, en dartelt een vrolijk ventje om ons heen en ik heb ook nog eens veel tijd omdat de drukke periode op m'n werk even voorbij is.
Tijd om de machines weer te pakken! De shirtjes vliegen hier mijn atelier (de eetkamertafel) uit!


Het patroon komt uit de laatste Ottobre en het stofje heb ik laatst op vakantie in Leeuwarden gekocht. De hals ben ik nog niet helemaal tevreden over, maar ik zit niet voor niks op naailes natuurlijk! Ooit wordt ook die halslijn mooi!Het zonnehoedje uit de vorige post komt al heel goed van pas, en het mooie is: Het Ventje hout hem op z'n hoofd! (hoera!)Het wolkenbroekje is nog steeds een van mijn persoonlijke favorieten, maar hij begint te kruipen. Binnen is dat natuurlijk niet zo erg, maar met dit weer wil een mens(je) ook naar buiten. Voorlopig ga ik dus vooral shirtjes maken denk ik. Ik kan dat geschuur op de tegels buiten niet aanzien als hij zelfgemaakte broeken aan heeft...

En dan ga ik nu wachten op de dag van morgen. Morgen komt mijn Curio! Ik heb eindelijk een plotter gekocht om daar mijn hobby mee uit te kunnen breiden. ZININZININZININ!!! Binnenkort op deze blog! Joehoe!

1 opmerking:

Laat je berichtje achter!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...