zaterdag 9 april 2016

Volg de pijlen

Zo! Daar ben ik weer met een update! Eindelijk is er weer eens een projectje af. In de tussentijd heb ik wel bergen met stof gekocht (want dat kan met de benen op de bank na een lange dag werken), maar achter de machines kruipen kwam er gewoon even niet van.
Gelukkig heb ik weer even het gevoel te pakken. Bovendien ben ik begonnen met naailes, dus om de week word ik gedwongen wat moois te maken, heerlijk!

Maar dan eerst maar eens even mijn laatste projectje showen. Een pijlentrui!


Ik heb een tijdje na moeten denken hoe ik de stof zou gebruiken. Eerst had ik andere pijlen op het oog (zoals je ziet aan het zeversjaaltje verder naar beneden). Daar was helaas niet meer genoeg van, en ik had stof nodig (want dat heb je nooit genoeg), dus kocht ik deze pijlen. Recht omhoog of recht omlaag vind ik een beetje vreemd voor een trui, vandaar dat ik maar eens tegen de 'recht van draad' in ging.
Lieve Lieve van Pieke Wieke stuurde me toch nog het reststuk op van de pijlenstof van Poppy, dus daar maakte ik een mooi zeversjaaltje van.


(och, wat een heerlijk weertje was het vandaag)
Zo, dan is het nu tijd voor een schattig ventje dat zijn outfit showt (en zijn hobbelpaardskills). Maat 80 is het trouwens inmiddels al... Heel wat groter dan alle kleertjes die ik een jaar geleden maakte...

Ik wens jullie een fijne zondag allemaal!

5 opmerkingen:

 1. Wat een grote vent dan al!!
  Mooi shirt staat hem goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk truitje? Welk patroontje heb je gebruikt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat wist ik tijdens het schrijven inderdaad even niet meer. Ik heb het basispatroon uit de laatste Knippie (febr-mrt), maar ik heb het iets versmald en verlengd, zodat het er minder 'vierkant' uit ziet.

   Verwijderen
  2. Merci! Ik heb ook steeds het vierkant probleem met de knippie modelletjes. Het ligt dus niet aan mij 😀

   Verwijderen
 3. Oh wat super leuk en stoer!! En wat is de kleine idd alweer groot geworden!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat je berichtje achter!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...