maandag 13 januari 2014

Monsterlijke monsters!

Sinds een jaar of twee ligt in mijn naaikoffer een muziekdoosje niks te doen. Afgelopen weekend wist ik ineens een bestemming voor het muziekdoosje. Een monsterlijke bestemming.
Op Pinterest zag ik een (2D) afbeelding van leuke monsters. Geïnspireerd hierdoor besloot ik het muziekdoosje te transformeren tot een monsterlijke muziekmobiel.


Het grote rode monster is gemaakt van dikker vilt, zodat het muziekdoosje er goed in blijft zitten. De kleine monstertjes zijn van vilt gemaakt. Alle verschillende stukjes heb ik er met de naaimachine op genaaid. Dat duurt natuurlijk even, maar met de hand duurt het langer denk ik.

 

De achterkant van het vilt had ik moeten verstevigen om grijpgrage-babyknuistjes-proof te zijn. Hier kwam ik natuurlijk later pas achter. Daarom heb ik de gehaakte aanhechting verstevigd met visdraad. Ach, als ze eraf liggen kan ik mooi weer iets nieuws maken!

1 opmerking:

  1. Supertof dit !
    Kom ik zeker nog eens naar kijken als ik (hopelijk binnenkort) het geslacht van mijn toekomstige neefje of nichtje aan de weet kom...

    BeantwoordenVerwijderen

Laat je berichtje achter!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...